Gå til indhold

Vogn

din vogn er tom

Artikel: Top nøglefaktorer at overveje, når du vælger et lagersted i Storbritannien

Top Key Factors to Consider When Choosing a Warehouse Location in the UK
storage building

Top nøglefaktorer at overveje, når du vælger et lagersted i Storbritannien

Warehouse Building under Construction

Når en person eller en gruppe mennesker træder ind i forretningsverdenen, bliver det deres eneansvar at gøre tilgængeligheden af ​​varer og tjenester til kunden til en rimelig pris. Ved at gøre dette søger enhver virksomhedsejer at opbevare deres varer i en lagerbygning på forskellige lokationer. I de senere år støder vi ofte på lagerbygninger til salg, hvor forretningen er steget i Storbritannien. Men et vigtigt spørgsmål er, hvordan man markerer værdien af ​​lagerpladsen. Hvilke kriterier skal fokuseres på, når du færdiggør lagerpladsen til din virksomhed?

For at give et rimeligt svar vil vi diskutere de vigtigste nøglefaktorer, der skal tages i betragtning, når du vælger et lagersted i Storbritannien.

Tilgængelighed for kunder

Forretningens hovedmotto er at tilbyde rettidig levering til kunderne. Nærhed til kunder bør derfor betragtes som den primære faktor, når man vælger lagerbygningen til salg i Storbritannien. Man skal altid passe på den plads, der passer til kundernes geografiske fordeling, fordi det påvirker virksomhedens forsendelsesomkostninger betydeligt med minimal leveringstid. Derudover tilbyder lageret, tættere på det primære marked, bedre tilgængelighed for kundetilfredshed og loyalitet.

Bedre forbindelse

En effektiv transportinfrastruktur spiller en vigtig rolle i færdiggørelsen af ​​lagerstedet. Et velkonstrueret og administreret transportsystem, der forbinder til større veje, motorveje, havne og lufthavne, hjælper virksomhedsejeren med at bestemme tilgængeligheden af ​​lagerstedet. Et godt forbundet sted hjælper virksomhedsejere i forskellige aspekter.

 • Strømmer forsyningskæden.
 • Reducer transportomkostningerne.
 • Sikrer rettidig levering.
 • Produkternes sikkerhed

Derudover bør man overveje følgende for at spare på transportomkostningerne.

 • Tilgængelighed til motorveje og frakørselsramper
 • Highway inter-connectivity
 • Penetration af offentlig transport
 • Gennemsnitlig trafikhastighed tilbydes
 • Trafikkens spidsbelastningstider i området
 • Korrekt illustration af vejskilte og signaler

Områdets regler og regulering 

For en bedre funktion af lagerbygningen er det vigtigt at overveje lokale regler og zonelovgivning i området. Virksomhedsejeren bør foretage en grundig undersøgelse af området, således at driften af ​​lagerbygningen skal flugte med områdets regler.

Forudgående kendskab til den etablerede regel sparer virksomhedsejeren fra at havne i ugunstige juridiske spørgsmål, som kan påvirke sikkerheden for virksomheden og dens produkter.

Arbejdskraftens tilgængelighed

Enhver virksomhed kræver fremragende tilgængelighed af arbejdsstyrke, skarpe kvalifikationer og overkommelige lønomkostninger for korrekt funktion og effektiv ledelse af lageret midlertidig bygning. For at opnå den ønskede arbejdsstyrke er det afgørende at have et indgående kendskab til den lokale demografi. Mens man kontrollerer tilgængeligheden af ​​arbejdsstyrken, bør efterspørgsel og udbud være en vigtig faktor. Når der er et lavere udbud af varer, fører det til højere lønninger, hvilket giver anledning til højere driftsomkostninger. I den alternative situation fører et højt niveau af arbejdsstyrke og lavere efterspørgsel til lønopsigelse.

Derudover er det at have de rigtige færdigheder en vigtig faktor at overveje, når man ser efter arbejdskraft. En kvalifikationskløft fører til dårlig kundeservice, nedsat konkurrenceevne og produktivitet.

Skatteincitamenter

I Storbritannien er der forskellige regioner, der tiltrækker forretninger gennem forskellige former for skatteincitamenter. Inden du afslutter en lokation for dit lager, er det vigtigt at undersøge de tilgængelige muligheder for at udnytte fordelen ved reduktion til en samlet pris. Der er områder, der tilbyder skattelettelser eller andre økonomiske incitamenter for at gøre dit valgte sted endnu mere omkostningseffektivt.

Udvidelse tilgængelighed og hjælpeomkostninger

I tilfælde af virksomhedsudvidelse eller krympning skal lagerbygningen foretage nogle ændringer og justeringer. I et sådant scenarie er det velegnet at se ud til det nærliggende område i stedet for at flytte til et nyt sted. Tilgængeligheden af ​​plads i nærheden af ​​den eksisterende lagerbygning fører til at fastholde arbejdere og forsyningsselskaber og gør det nemmere for leveringsfolk og kunder at finde dig. For et udvidet område/rum er det også vigtigt at kontrollere, om der er tilgængelighed for forsyninger sammen med de afholdte omkostninger.

Derudover bør virksomhedsejere tjekke for internet- og telefonvirksomheder. Ved også om det er Kabel, T1, Fiber eller noget andet, og hvad det koster. Nogle gange tager det endda 3 måneder at oprette en ny plads til et lager.

Konklusion

Vi har diskuteret de 06 største faktorer, der er ansvarlige for færdiggørelsen af ​​lagerbygningen til salg i Storbritannien. De faktorer, der er diskuteret ovenfor, er gavnlige for virksomhedsejeren på forskellige måder.

 • Lagerbygning giver bedre indtjening til virksomhedsejere.
 • Det sikrer produktet under gunstige forhold.
 • Det balancerer efterspørgsels- og forsyningskæden.
 • Det opfyldte markedets pludselige efterspørgsel.
 • Det er bedre til risikostyring.
 • Det er en fordel for avanceret registrering.

Hvis du også leder efter den bedste lagerbygning, så er vi det bedste valg for dig. Vi tilbyder dig et omfattende udvalg af midlertidige og permanente strukturer  designet til at lette alle dine specifikke behov og krav. Vi sigter mod at levere den bedste løsning til vores kunder med bedre løsninger og fuld tilfredshed.

Læs mere

8 Inspiring Container Shelter Design Ideas.
container canopies

8 inspirerende ideer til design af container shelter.

Forsendelse af containerlæsninger og hjem er en god idé for dem, der foretrækker en kombination af kreativitet og praktisk i deres opholdsrum. Det er et af de mest miljøbevidste livsvalg, der løft...

Læs mere
Maximizing Your Space: Innovative Uses of Wall Partitions!
modular wall partitions

Maksimer din plads: Innovativ anvendelse af vægskillevægge!

Introduktion: I nutidens verden, hvor ejendomspriserne stiger i vejret, og boligarealerne bliver stadig mere kompakte, har behovet for effektiv pladsudnyttelse aldrig været mere alvorligt. Maksime...

Læs mere