Gå til indhold

Vogn

din vogn er tom

Artikel: 8 inspirerende ideer til design af container shelter.

8 Inspiring Container Shelter Design Ideas.
container canopies

8 inspirerende ideer til design af container shelter.

Container Shelter

Forsendelse af containerlæsninger og hjem er en god idé for dem, der foretrækker en kombination af kreativitet og praktisk i deres opholdsrum. Det er et af de mest miljøbevidste livsvalg, der løfter det almindelige til ekstraordinære. Container shelters bliver den perfekte blanding af moderne æstetik med bæredygtig livsstil.

Forsendelse af container shelters i Storbritannien er hurtigt eskaleret fra at være et arkitektonisk eksperiment til et betydeligt arkitektonisk alternativ på globalt plan. Fartøjet, der engang blev brugt til at transportere gods gennem havet, kan nu bruges til at bygge stabile og sikre boliger for enkeltpersoner og familier. De har taget definitionen af ​​genbrug og genbrug til et nyt niveau.

Container Shelter

I denne blog vil vi diskutere ti I denne blog, fantastiske designs og stilarter, hvorigennem brugte forsendelsescontainere kan gøres til effektive og komfortable hjem. Så bliv ved og opdag nogle af de mest innovative og udsøgte arkitektoniske ideer.

Minihusmulighed 

Vi ønsker alle at have lidt plads til at flygte fra vores monotone livscyklus. På den måde er et prisvenligt-containerskjul i Storbritannien dukket op som den bedste mulighed. Det lille rum tilbyder et personligt gemmested for mange mennesker, ligesom det kan forvandles til et gæstehus, når uønskede gæster ankommer til dit sted. Det er en miljøvenlig tilgang til at bygge et hus, som kræver færre materialer til konstruktionen. Derudover er de omkostningseffektive og alsidige.

Uanset om det er dit private tilflugtssted eller et charmerende gæsteområde, tilbyder disse hjem en enkel og bæredygtig levemulighed. De sparer dig penge, mens de er venlige over for planeten.

Enkeltbeholderhjem

Mange containerhjem bruger flere containere, men det er ikke nødvendigt. Man kan endda skabe et behageligt hjem ved at bruge én beholder. For at gøre dette kan man bruge de teknikker, man bruger, når man bygger et lille hus. Tilføj masser af vinduer, skab et udendørs område og endda en tagterrasse. Med tilgængeligheden af ​​begrænset plads, planlæg dit hjem layout omhyggeligt. I et enkelt containerhjem er bredden maksimalt otte fod, hvilket kan begrænse rummets placering. Det er altid tilrådeligt at tjekke for lokale byggeforskrifter, da de har minimumsstørrelseskrav.

Designer luksuriøst værelse

Containerly i Storbritannien passer til forskellige budgetter. Du kan vælge en lille eller stor, alt efter din pengepung. For at forbedre dets udseende gør et par lag marinemaling underværker. At vælge de rigtige farver kan gøre et smukt containerhjem. For at give et luksuriøst udseende, behøver man ikke at arbejde meget hårdt. Beholderne er alsidige i naturen og fungerer som et lærred for den, der stræber efter at vise deres kreativitet og passion for at give det et fornemt look.

Beholder med skrånende rum

Sloped Room Container

Et skrå tag tilføjer charme og har to nyttige roller. Det forhindrer vand og snavs i at samle sig på det flade tag af din beholder. Det giver dig også mulighed for at placere dit hjem og dit tag til solpaneler eller ovenlysvinduer.

For en enkelt container eller et lille hus skal du bruge støtter til at skabe et forhøjet skrånende tag over din boks. Hvis du laver et større hjem, så tænk på at bruge tre beholdere. Sæt to beholdere side om side med mellemrum. Placer derefter den tredje beholder oven på en af ​​de to. Tilføj et skrå tag for at forbinde anden-etagers containerens top med den enkelte containers top. Dette giver dig en flad overflade til mange ovenlysvinduer og en rummelig opholdsstue under taget.

Altid klar til gæst

 At have et separat rum til dine gæster er altid en fantastisk mulighed. Det forhindrer dem i at invadere din sofa eller bruge dit personlige toilet. Vi falder ofte i den dyre fælde at bygge et helt gæstehus for at overvinde denne situation. Den bedste løsning på dette problem er en enkelt forsendelsescontainer.


Du kan oprette et soveværelse, badeværelse, skab og minikøkken med en gammel forsendelsescontainer. Dine gæster får plads til at have deres eget rum. Tilføjelse af en stor udendørs terrasse eller dæk gør det muligt at slutte sig til dem udenfor til kaffe eller cocktails. Tilføj store glasdøre for at få det til at føles større. Gæster kan åbne containeren og bringe den indvendige eller udvendige ind.

Plads til flere familier

Hvis du planlægger at bygge et hjem til mere end din nærmeste familie, så vær klar til at bruge flere containere. I det mindste kan du bygge et hjem med tre soveværelser ved hjælp af tre containere. Men husk, det ville være omkring 500 kvadratfod. For et 1.000 kvadratmeter stort hjem skal du bruge omkring seks containere.

Containerly i Storbritannien er ikke længere kun for de rige eller miljøvenlige mennesker. Mange bygherrer laver nu flerfamiliehuse af fragtcontainere. De skaber containerbyer ved hjælp af flere containere til at danne lejlighedsbygninger eller separate hytter. Hver person får deres hjem, typisk lavet af en eller to beholdere.

Containertræhus

For at rumme fornøjelsen af ​​eventyr og luksus på samme tid, er et hængende træhus den bedste mulighed. Dette er det bedste alternativ til konventionsboligmuligheden for dem, der bekymrer sig om naturen og ikke efterlader noget CO2-fodaftryk.

Træhuse er også det bedste for børn og teenagere for at få dem til at forstå den bæredygtige tilgang til naturen. De hængende boliger er en fantastisk containerboligidé. Den er understøttet af stærke metalsøjler. For at forstærke rummets elegance strækker dens balkon sig ud til grenene, hvilket gør den ideel til naturentusiaster.

Beach House

Forbedre din strandoplevelse med forsendelse af containerly i Storbritannien som din sommerferie. Disse hyggelige hjem er overkommelige og giver en fantastisk investering til kvalitetstid med familien. Du kan vælge en opsætning på et niveau eller tilføje flere etager efter behov. Sørg for, at dit containerhus har en pragtfuld terrasse med en fantastisk strandudsigt.

Konklusion 

Vi har diskuteret de bedste 08 containere i Storbritannien , der er godt drevet af kraften til at tilbyde luksus, komfort og et grønnere miljø. Ydermere er Containerbaldakiner designet til at give bedre beskyttelse af varerne og andre ejendele.

I de seneste par år er containerboliger ved hjælp af teknologi opstået som et bedre alternativ for mange mennesker. Det er et førsteklasses valg af flere grunde:

  • Containerskjul til salg er bygget i et kortere spænd.
  • Det er en overkommelig løsning for mange mennesker.
  • Disse huse er bygget med minimale investeringer.
  • Containerhuse er transportable boliger.
  • Det giver bedre muligheder for kreativitet og design.

Læs mere

Protecting Your Harvest: The Importance of Secure Agricultural Buildings
Agricultural Buildings

Beskyt din høst: Vigtigheden af ​​sikre landbrugsbygninger

Når det kommer til landbrug, er de maleriske marker og frugtplantager, vi ofte forestiller os, resultatet af hårdt arbejde, omhyggelig planlægning og et strejf af held. Men det moderne landbrug st...

Læs mere
Top Key Factors to Consider When Choosing a Warehouse Location in the UK
storage building

Top nøglefaktorer at overveje, når du vælger et lagersted i Storbritannien

Når en person eller en gruppe mennesker træder ind i forretningsverdenen, bliver det deres eneansvar at gøre tilgængeligheden af ​​varer og tjenester til kunden til en rimelig pris. Ved at gøre de...

Læs mere