Gå til indhold

Vogn

din vogn er tom

Artikel: Midlertidige strukturer til industrilokaler på stedet hurtigt

Temporary Structures for On-Site Industrial Space Quickly - Kit Buildings

Midlertidige strukturer til industrilokaler på stedet hurtigt

Permanente enheder til salg eller udlejning, forsendelsescontainere, præfabrikerede stålbygninger og præfabrikerede aluminiumsbygninger er blot nogle få eksempler på de mange former, størrelser og konfigurationer af lager eller midlertidige strukturer, der er tilgængelige til industriel brug.

Da stellet menes at kunne sammenlignes med et nutidigt klart spændtelt, omtales sidstnævnte ofte som industritelte. Dette er dog usandt.

Selvom rammen ser ud til at være en markeringsramme, har den en væsentligt større profil (tykkere). Det kan derfor svare til hårdheden af ​​længerevarende strukturer og samtidig nyde fordelene ved større tilpasningsevne med hensyn til brug og budget.

Så hvor får de deres sejhed og tilpasningsevne fra, og hvordan kan de hjælpe din virksomhed ?

Styrke og holdbarhed

Når det kommer til kvalitet, er der mange misforståelser om midlertidige bygninger med en aluminiumsramme. Det hjælper ikke ofte at blive omtalt som forbigående. Men dette udtryk antyder ikke, at de kun kan bruges i seks måneder; det kommer fra kapaciteten til at skille ad og genbruge.

Disse lagerstrukturer er strukturelt sikre og opfylder britiske (eller andre landespecifikke) byggeregler. De kan bruges midlertidigt eller permanent (mange virksomheder har strukturer, der har været på plads og i drift i mere end 20 år).

Andre misforståelser stammer fra installationsprocessen, som kan sammenlignes med den for en nutidig klar -span markeringsramme og involverer blot forankring af rammen til allerede eksisterende hårde overflader - typisk beton - uden behov for jordarbejde.

Fleksibilitet

Når virksomheder har fået styr på kvaliteten og holdbarheden i forhold til hastigheden og omkostningerne ved en lagerbygning af aluminium, kommer fordelene, der skabes i form af fleksibilitet, tykke og hurtige.

  • Forestil dig at kunne ændre størrelsen på dit lager eller arbejdsområde på stedet med et øjebliks varsel. ikke lider et tab på grund af uforudsete, pludselige ændringer i internationale markedsmæssige, økonomiske eller politiske variabler.
  • Forestil dig at være i stand til at håndtere den betydelige uventede nye ordre eller klient, som du i øjeblikket ikke har plads til, men du ved, at du kan få - hurtigt, bekvemt og billigt.
  • Overvej at være i stand til at samle al din lagerplads under ét tag i løbet af få uger til en del af prisen på permanent mursten og mørtel. komprimere leveringstider, reducere brændstofudgifter og konsolidere lagerbeholdningen.
  • Det er nogle væsentlige fleksibilitetsfordele, som er svære at overse. Og selvom ikke alle organisationer vil drage fordel af disse strukturer, kan de, der gør det, ikke afvise, at det nok aldrig har været nemmere at opretholde en fleksibel, omkostningseffektiv og effektiv drift!

Læs mere

Design your own Modular Temporary Building - Kit Buildings

Design din egen modulære midlertidige bygning

Nu hvor du har adgang til vores gratis, hurtige og enkle 3D-konfiguratorværktøj, kan du oprette din egen modulære midlertidige bygning!En af de mange fordele ved at vælge en modulær midlertidig str...

Læs mere