Gå til indhold

Vogn

din vogn er tom

Artikel: Design din egen modulære midlertidige bygning

Design your own Modular Temporary Building - Kit Buildings

Design din egen modulære midlertidige bygning

Nu hvor du har adgang til vores gratis, hurtige og enkle 3D-konfiguratorværktøj, kan du oprette din egen modulære midlertidige bygning!

En af de mange fordele ved at vælge en modulær midlertidig struktur til din on- lager- eller værkstedsbehov er designets enkelhed, hvilket kan resultere i betydelige besparelser på byggetid, arbejdsomkostninger og arkitektoniske gebyrer.

Hvad får du ud af at bruge vores konfigurator

 • Et øjeblikkeligt dynamisk visuelt billede af forskellige bygningsstørrelser, konfigurationer og komponenter.
 • Du kan på ethvert tidspunkt printe en kopi af dit design.
 • Hvis du sender dit design til os, giver vi dig et prisoverslag inden for 24 timer.
 • Du vil også modtage en PDF-kopi af dit design.

Hvorfor bruge vores midlertidige bygningskonfigurator?

 • Hurtig
  Det vil bogstaveligt talt tage 5 minutter ud af din dag, og det er faktisk ret sjovt! Det er også gratis at bruge så mange gange du ønsker.ft genutzt werden.
 • Velegnet til formålet?
  Ved at prøve de forskellige konfigurationer med de forskellige beklædnings-, adgangs- og hjælpemuligheder vil du være i en bedre position til at forstå, om en modulær midlertidig bygning er egnet til dit formål.
 • Forståelse af
  design af en modulær midlertidig bygning ved hjælp af konfiguratoren vil give dig en visuel fortolkning af hastigheden og enkelheden i hele processen.
 • Hurtigere ekspedition
  ofte arbejder kunder, der ønsker en midlertidig bygning, med stramme deadlines. Ved at bruge konfiguratoren til at designe din egen bygning, er du ikke afhængig af eller venter på, at en anden gør det for dig. Tilbud, specifikationer og kontrakter kan aftales hurtigere, og hvis du ændrer mening om designet, kan du selv ændre det, efterhånden som projektet skrider frem, uden at skulle foretage ændringer.

Læs mere

Temporary Structures for On-Site Industrial Space Quickly - Kit Buildings

Midlertidige strukturer til industrilokaler på stedet hurtigt

Permanente enheder til salg eller udlejning, forsendelsescontainere, præfabrikerede stålbygninger og præfabrikerede aluminiumsbygninger er blot nogle få eksempler på de mange former, størrelser og ...

Læs mere
Building Regulations for Temporary Buildings - Kit Buildings

Bygningsreglement for midlertidige bygninger

Bygningsreglement for midlertidige bygninger er et af de oftest stillede spørgsmål om dette emne sammen med byggetilladelse.I bund og grund er det dog et ret ligetil spørgsmål, og det hele bunder i...

Læs mere