Gå til indhold

Vogn

din vogn er tom

Artikel: Lås op for dit arbejdspladspotentiale med tilpassede, isolerede stålbygninger og værksteder

Unlock Your Workspace Potential with Customizable Insulated Steel Buildings and Workshops

Lås op for dit arbejdspladspotentiale med tilpassede, isolerede stålbygninger og værksteder

Ønsker du at forbedre dit arbejdsområde eller etablere en robust opbevaringsløsning? Dit svar ligger i vores isolerede værkstedsskure. Disse tilpasningsdygtige strukturer er ideelle til forskellige formål, lige fra værksteder og varehuse til lagerfaciliteter og mere. Lad os dykke ned i, hvorfor et isoleret værkstedsskur skal være dit bedste valg.

Tilpassede størrelser:

Hos Kit Buildings forstår vi, at én størrelse ikke passer til alle. Det er derfor, vi leverer en række standardstørrelser for at imødekomme dine behov, herunder 32 x 26 x 20 fod, 50 x 40 x 21 fod, 65 x 40 x 21 fod, 100 x 50 x 24 fod, 130 x 50 x 24 fod og 165 x 50 fod. 24 fod til dit isolerede værkstedsskur. Men hvis disse mål ikke helt stemmer overens med dine krav, skal du ikke bekymre dig! Vi kan tilpasse størrelsen på din isolerede stålbygning, så den passer præcist til dit rum. Bare informer os om dine specifikationer på købstidspunktet, så klarer vi resten.

Dørmuligheder:

Ud over personlige størrelser præsenterer vi en række dørvalg, der er skræddersyet til dine krav til dit isolerede værkstedsskur. Hvorfor ikke gå efter en standard manuel dør eller hæve til en automatisk rulleport, udstyret med fjernbetjening og kontaktbetjening? Har du brug for en anden størrelse eller flere døre? Vi kan også opfylde disse behov. Mens vores standard dørstørrelse er 3,5 x 4 m, er vi glade for at kunne tilpasse den, så den opfylder dine specifikationer.

Nem erektion:

På trods af deres robuste konstruktion er vores isolerede værkstedsskure bemærkelsesværdigt enkle at opstille. Hver bygning er ledsaget af omfattende instruktioner, der strømliner montageprocessen - ingen specielle færdigheder er nødvendige. Ikke desto mindre, hvis du ønsker hjælp til installationen, er vi mere end villige til at hjælpe. Du skal blot informere os under din ordreafgivelse, så koordinerer vi professionel installation for dig.

Tilpasset farve:

Forøg udseendet af dit isolerede værkstedsskur med vores udvalg af farvevalg, inklusive lysegrå, mørkegrå og militærgrøn. Leder du efter noget unikt? Bare spørg! Vi har muligvis mulighed for at imødekomme brugerdefinerede farver efter din anmodning.

Levering:

Landsdækkende og international levering Uanset om du befinder dig i Storbritannien eller i udlandet, er vores isolerede værkstedsskure tilgængelige for dig. Vi tilbyder leveringstjenester på tværs af Storbritannien og internationalt. Kontakt os for yderligere oplysninger om leveringsmuligheder og tilhørende omkostninger.

Klar til at opgradere dit arbejdsområde med et isoleret værkstedsskur? Kontakt Kit buildings i dag for at lære mere om vores tilpasningsmuligheder og komme i gang med dit projekt. Med vores ekspertise og engagement i kvalitet kan du stole på, at vi leverer en løsning, der opfylder dine behov og overgår dine forventninger.

 

 

Læs mere

Customizable PVC Buildings for Vehicle Maintenance and Beyond

Customizable PVC-bygninger til køretøjsvedligeholdelse og videre

Maritime Transport har implementeret vores præfabrikerede bygninger lavet af PVC-stof som en løsning til deres krav til vedligeholdelse af køretøjer. Disse strukturer giver dem et pålid...

Læs mere
Kit Buildings Container Shelters: Your Solution for Cost-effective, Sturdy, and Versatile Storage

Kit Buildings Container Shelters: Din løsning til omkostningseffektiv, robust og alsidig opbevaring

Har du brug for udendørs opbevaringsløsninger? Vores container baldakiner UK er alsidige, holdbare og omkostningseffektive. Uanset om du beskytter udstyr, inventar eller køretøjer, er det vigtigt a...

Læs mere