Gå til indhold

Vogn

din vogn er tom

Artikel: Beskyt dit husdyr med Kit Buildings' lukkede husdyrskjul. Den perfekte landbrugsbygning med stålramme!

Protect Your Livestock with Kit Buildings' Enclosed Livestock Shelters. The Perfect agricultural Steel Framed building!

Beskyt dit husdyr med Kit Buildings' lukkede husdyrskjul. Den perfekte landbrugsbygning med stålramme!

Når det kommer til husdyr, er sikring af deres sikkerhed og velvære en topprioritet for enhver ejer, uanset om det er til personlig brug eller på en kommerciel gård. Det er vigtigt at have en letvægts, robust og overkommelig landbrugsstålramme af høj kvalitet, der let kan flyttes. Det er her, Kit Buildings' lukkede husdyrskjuler, bygget på robuste landbrugsstålrammebygninger, kommer ind i billedet.

Hos Kit Buildings forstår vi betydningen af ​​at beskytte dine dyr, og det er grunden til, at vi har lavet vores lukkede sheltere på robuste landbrugsbygninger af stålramme for at imødekomme dine krav. Disse shelters er alsidige, lette at installere forskellige steder og er lavet af førsteklasses materialer for at garantere mange års pålidelig brug og beskyttelse af dine dyr.

Bygget på en usædvanlig robust, galvaniseret landbrugsstålramme med enkelt bindingsværk og indhyllet med 610g/m2 PVC, tilbyder vores shelters upåklagelig beskyttelse mod alle vejrforhold. Med UV-bestandighed og brandhæmmende egenskaber kan du stole på, at dine dyr konsekvent er beskyttet mod skader.

  Enclosed Livestock shelter

   

  Fås i standard og brugerdefinerede størrelser

  Størrelsen på det lukkede husdyrhold, du har brug for, afhænger af antallet af dyr, du besidder. Vi leverer tre standardstørrelser: 13 x 13 x 8 fod, 26 x 13 x 8 fod og 40 x 13 x 8 fod, alle konstrueret på robust landbrugsstålramme. Vi er også glade for at præfabrikere en struktur, der er skræddersyet til dine specifikke dimensioner. Du skal blot informere os om dine størrelseskrav, når du afgiver din ordre.

  Standard og tilpassede farver

  Selvom de fleste kunder foretrækker den grønne standardfarve til disse landbrugsbygninger i stålramme, forstår vi, at præferencerne varierer. Derfor tilbyder vi også muligheden for at fremstille shelters i den farve du ønsker efter ønske.

   

   

  Nøglefunktioner:

  1. Varmgalvaniseret stålramme: Vores landbrugsbygninger med stålramme er udstyret med en robust stålramme, der har gennemgået en "varmgalvaniseringsproces", hvilket gør den meget modstandsdygtig over for korrosion og sikrer langvarig holdbarhed .

  2. Holdbart tag - kraftig presenning PVC: Taget i topkvalitet er konstrueret af kraftig presenning PVC designet til at modstå en lang række vejrforhold, hvilket sikrer modstandsdygtighed og vejrbestandighed.

  3. Bundpladedesign: Landbrugsbygningen med stålramme er designet til at være robust, men alligevel bærbar, med forborede bundplader, der kan installeres på græs-, MOT- eller betonoverflader.

  4. Samlingsvejledning: Du vil modtage omfattende monteringsinstruktioner, der guider dig gennem opsætningsprocessen trin for trin, hvilket gør installationen ligetil og effektiv.

  Beskyt dit husdyr med selvtillid ved hjælp af Kit Buildings' lukkede husdyrbeskyttelsesrum. Download vores specifikationer og monteringsvejledning i dag for at komme i gang.

  Livestock shelter

   

   

  Læs mere

  Four Acre Farm
  aircraft hangar

  Fire Acre Farm

  Hos Kit Buildings er vi stolte af at levere innovative løsninger til at beskytte dine værdifulde aktiver, og vores Fabric Aircraft Hangars er et eksempel på denne dedikation til ekspertise. Four Ac...

  Læs mere
  Customizable PVC Buildings for Vehicle Maintenance and Beyond

  Customizable PVC-bygninger til køretøjsvedligeholdelse og videre

  Maritime Transport har implementeret vores præfabrikerede bygninger lavet af PVC-stof som en løsning til deres krav til vedligeholdelse af køretøjer. Disse strukturer giver dem et pålid...

  Læs mere