Gå til indhold

Vogn

din vogn er tom

Artikel: Vores PVC bygninger

Our PVC Buildings - Kit Buildings

Vores PVC bygninger

Vi tilbyder en række PVC-bygninger

Flyophæng

Hvis du ejer et fly, til enten kommerciel eller privat brug, uanset type eller størrelse, vil du gerne have et sikkert og sikkert sted at opbevare det, når du ikke bruger det. Hos Kit Buildings er vores flyhangaropbevaringsbygning den perfekte løsning.

Vores robuste og alsidige flyhangarer er lavet af højkvalitets og pålidelige materialer, herunder en dobbelt truss galvaniseret stålramme. Over den solide ramme bruger vi en 610g/m2 PVC, der tilbyder både brandmodstand og UV-modstand. Begge er vigtige egenskaber, man skal være opmærksom på, når man køber en struktur til at huse et dyrt aktiv såsom en helikopter eller et fly.

Containerly/baldakiner

Hvis du ønsker at opbevare store køretøjer, produkter, materialer eller andet, så de er sikre mod skader, tyveri og holdes rene, og har forsendelsescontainere, som du ikke bruger eller ønsker at genbruge. kan du overveje vores container baldakin shelter.

Bygget af 610g/m2 PVC-stof på en enkelt truss-stålramme, drager disse shelters fordel af brandhæmmende egenskaber og giver beskyttelse til dit personale og de genstande og køretøjer, du har opbevaret, mod de skadelige virkninger af solens UV-stråler. Der er ingen grænser for, hvad de kan bruges til.

Fås i en række størrelser
Da vi har arbejdet med en række forskellige kunder gennem årene, har vi forsøgt at sikre, at vores produkter vil imødekomme forskellige organisationer og individers behov.

Opbevaring/læhuse til lastbiler

Uanset om du har adgang til eller ejer en enkelt bus eller lastbil eller en hel flåde af disse lignende slags store køretøjer, vil du gerne have en passende opbevaringsløsning på plads for at beskytte din investering. Hos Kit Buildings kan vi tilbyde et eller flere af vores yderst robuste og holdbare lastbiler/busser.

Bygget på en robust og pålidelig galvaniseret stålramme med enkelt truss og beklædt med 610g/m2 PVC-beklædning, vil disse beskytte dine store transportkøretøjer mod brand og elementerne, når de ikke er i brug.

Fås i forskellige størrelser (tilpassede størrelser også en mulighed)
Det er klart, størrelsen på opbevaringsrum, du har brug for, afhænger af størrelsen og antallet af køretøjer, du skal beskytte. Derfor producerer vi lastbil- og busopbevaringsrum i 5 generøse standardstørrelser. Du kan vælge mellem enten 33 x 18 x 20 fod, 43 x 18 x 20 fod, 50 x 18 x 20 fod, 60 x 18 x 20 fod og 65 x 18 x 20 fod. Du skal dog ikke bekymre dig, hvis disse størrelser ikke matcher dine krav, da du kan bestille skræddersyede sheltere til busser og lastbiler efter anmodning, når du bestiller.

Opbevaring af PVC-stål dobbelt truss eller enkelt truss

Hvis du leder efter en robust og sikker opbevaringsløsning til din virksomhed, så led ikke længere end den PVC-stållagerbygning, vi har her hos Kit Buildings. Uanset om du har brug for det til lager og til at huse mennesker og materialer eller endda store maskiner og udstyr, er det designet til at holde op mod selv de mest intensive arbejdsforhold og naturlige elementer.

Bygget på en robust dobbelt-truss galvaniseret stålramme, 610g/m2 PVC giver det beskyttende læ. Dette materiale er brandhæmmende og UV-bestandigt, hvilket sikrer, at du, dine produkter, materialer, maskineri og alt andet, der er indeholdt i det, er sikkert mod skade.

Fås i forskellige størrelser
For at hjælpe med at imødekomme de specifikke behov hos en lang række forskellige kunder har vi 11 forskellige standardstørrelser at vælge imellem, når du bestiller disse lagerbygninger i PVC-stål. Vores tid i byggesektoren har dog lært os, at selv med et så omfattende udvalg af størrelser at vælge imellem, vil der stadig være kunder, der har brug for alternative dimensioner til deres egne strukturer.

Runde PVC-lagerbygninger

Disse PVC-bygninger tilbyder den alsidighed og tilpasningsevne, som enhver industri har brug for. Mange af vores strukturer finder anvendelse hos flere ejere på forskellige steder og til andre formål end strukturen oprindeligt blev leveret til. Fleksibiliteten til at flytte, videresælge eller udvide er tiltalende funktioner for alle spændingsstofstrukturer.

Disse stofbygninger af industriel kvalitet bliver brugt til at øge produktionskapaciteten, maksimere investeringsafkastet og sænke risikoen forbundet med styring af ekspansion i et voksende forretningsmiljø. Vi har evnen til at tilpasse og tilpasse strukturer, så de passer til dine lager- og lagerbehov, selv i ujævne miljøer, hvor mulighederne kan virke begrænsede.

Køretøjsoverdækninger

Hvis du ejer køretøjer, såsom biler eller varevogne, til enten kommerciel eller personlig brug, vil du gerne beskytte dem mod elementerne. For en bærbar, men robust og pålidelig løsning, der stadig giver dig nem adgang, skal du ikke lede længere end den transportable garage til carportkøretøjer, som vi fremstiller og leverer her hos Kit Buildings.

Med en beklædning af kassesektion af stål, der er bygget på en hård og langtidsholdbar galvaniseret stålramme, er vores transportable garage til carportkøretøjer designet til at give dine biler og varevogne den beskyttelse, du har brug for.

Læs mere

Our Service & Installation - Kit Buildings

Vores service og installation

Installationsvejledning Vi leverer installationsinstruktioner for hver eneste fremstillede bygning, som leveres sammen med bygningen til stedet. Vi har dedikerede byggeteams, der kan fuldføre enhve...

Læs mere