Gå til indhold

Vogn

din vogn er tom

Artikel: Har midlertidige bygninger brug for byggetilladelse?

Do Temporary Buildings Need Planning Permission? - Kit Buildings

Har midlertidige bygninger brug for byggetilladelse?

Du nyder naturligvis konceptet med at bruge midlertidige strukturer til din virksomhed. Men nu hvor du har erfaret, at du kunne have brug for planlægningsgodkendelse, er du ikke så sikker.

Undgå at opgive ideen og gå tilbage til off-site leasing eller foretage en investering i et nyt byggeri på grund af potentialet planlægningsmæssige konsekvenser af et midlertidigt byggeprojekt.


Du vendte dig sandsynligvis til midlertidige bygninger i første omgang, fordi du var bange for at miste tid, penge og forstyrrelser, som begge alternativer medførte. Desuden er disse gode, ærlige grunde.

Hvilken indflydelse ville planlægning have på dig og dit projekt, ville du faktisk have brug for det, og hvorfor skulle du ikke lade det afskrække dig fra at vedtage midlertidige strukturer?

Do Temporary Buildings Need Planning Permission?

Sådan finder du ud af, om dit midlertidige byggeprojekt har brug for byggetilladelse

Simpelt. Rådfør dig med en professionel. Den nemmeste måde at gøre dette på er gennem os uden at forsøge at skubbe en salgstale på dig. Sammen samarbejder vi med en britisk planlægningskonsulent, der er specialiseret i kortsigtede byggeprojekter. De vil først tjekke dit projekt igennem for at afgøre, om der kræves en midlertidig byggetilladelse, og hvad det indebærer.

Bare sådan. Og når du er fuldt informeret, kan du gå videre og træffe en beslutning om, hvordan og om du vil komme videre.

De vil tage højde for en række faktorer, herunder som grænser, bygningshøjde, gulvplads, parkering arealer, og bygningens midlertidige anvendelse i forbindelse med et større projekt.

Hvordan vil planlægning påvirke dig og dit projekt?

Det vil ikke gøre den store forskel, hvis du beslutter dig for at få en professionel til at bede om autorisation på dine vegne. Du kan blive bedt om at give en lille mængde projektrelaterede oplysninger ud over et beskedent gebyr, der vil blive lagt til de samlede projektomkostninger. Tidslinjer bør ikke blive påvirket, og vi vil tage os af alt.

Menge virksomheder er dog i stand til at finde en balance og stole på intern ekspertise. Igen er indvirkningen på projektet ubetydelig. Ansøgningen forbliver under intern kontrol. Derudover får du erfaringer fra en person, der ofte har beskæftiget sig med rådsembedsmænd. Det vil dog ikke være en fordel at have en person, der er fortrolig med midlertidige byggeansøgninger.

Hvad er den nemmeste måde at få byggetilladelse på?

At bruge vores eller en kvalificeret konsulent er efter vores mening den nemmeste mulighed, hvis du har brug for planlægningsgodkendelse. De konsulenter, vi samarbejder med, har et væld af ekspertise med planlægningsønsker til midlertidige strukturer. De er derfor hurtige, effektive, præcise, stressfri og generelt vellykkede.

Hvorfor du ikke bør lade planlægning afskrække dig

Når de leder efter muligheder for at leje plads uden for stedet eller investerer i et permanent anlæg, støder mange mennesker på midlertidige bygninger. De er trætte af besværet og de høje benzinomkostninger, og de ønsker ikke at håndtere udgifterne, engagementet og forsinkelsen ved et nyt byggeri.

Midlertidige strukturer passer ind i denne kategori. De holder alt under ét tag, lader dig tilføje eller trække plads med et øjebliks varsel, er langt billigere end permanente strukturer, kan sættes op på mindre end en uge og kan lejes eller købes og bruges i op til 10 år.

Disse fordele er reelle, langvarige og upåvirkede af eventuelle krav til planlægning.

Hvad nu?

Så forhåbentlig har du fået midlertidige bygninger tilbage på sporet. Du kan endnu en gang udsætte udlejnings- og nybygningsbesvær, mens du forventer hurtig, enkel, økonomisk, fleksibel plads på stedet.

Læs mere

An Introduction To Our Buildiings - Kit Buildings

En introduktion til vores bygninger

Kit Buildings har etableret et solidt ry som en ærlig, hurtig og pålidelig metalfabrikationsservice. Vores bygninger bruges hovedsageligt til: Industri- og landbrugsstrukturer ​Køretøjsoverdækning...

Læs mere