Gå til indhold

Vogn

din vogn er tom

Artikel: Maritim Logistik - Casestudie

Maritime Logistics - Case Study - Kit Buildings

Maritim Logistik - Casestudie

Krav

En udbyder af logistiktjenester ledte efter passende muligheder for sine kunder vedrørende udvidelsen af ​​et centralt omladningscenter. På grund af eksisterende kapacitetsflaskehalse var den store logistikvirksomhed tvunget til at søge en løsning, der kunne realiseres så hurtigt og så omkostningseffektivt som muligt. Opbevaringen af ​​de forskellige slags materialer var påkrævet for at overholde de respektive sikkerhedsretningslinjer, især da varerne var følsomme. Kit Buildings fik til opgave at opfylde kundens sofistikerede krav.

Løsning

Inden for den forudsete tidsramme var Kit Buildings i stand til at designe en skræddersyet løsning, der passer til den tilgængelige plads til implementering i form af et letvægtslager med dobbelt gang ved hjælp af kundemærkefarver. Valget faldt på hurtig Installation PVC-bygningssortiment. Bygningen var udstyret med to rulleporte, 6 m udhængshøjde samt indendørs belysning. Derudover indeholdt det overordnede koncept opbevaring af tomme paller og yderligere læsseramper lige fra starten.

Fordele

Vores kunde nyder godt af betydelige fordele takket være de nye faciliteter. Den generøse dobbeltgangede PVC-bygning gør det muligt at udføre alle arbejdsgange, der involverer opbevaring, logistik, forsendelse og videre transport i bygningen, problemfrit. Arbejdssikkerheden for lagerpersonalet er nu sikret, mens den store trafik kan styres strengt og pålideligt – store fordele for den store logistikvirksomhed.

Maritime Logistics - Case Study

 Maritime Logistics - Case Study

Maritime Logistics - Case Study

Læs mere